Translator just find you`r language.

  • Trykk for Bakst uten egg og melk.

  • **JULEBAKST UTEN EGG OG MELKEALERGI

    Brente julekaker. Ikke alle. Finske Pinner oppskrift.

    Snn kan det rett og slett g i julestresset eller ja med god hjelp av sofaen.
    Var jo s godt sitte litt. Men det synes ikke kakene de ble heller sorte og
    uspiselige thi hi ..

    Se her :

    Ikke veldig delikate nei, tror de gr rett i sppelen s kan jeg heller servere de under her.

    Der var det ingen kaker, men en liten tass som fant seg ett nytt sted se tingeling fra er
    jo s spennende.

    Her er de finske pinnene fr steking og



    Slik skal de se ut nr de er ferdige. Gode ble de ogs og Dylan kan kose seg med de.

    Oppskrift.

    200 gr smr (jeg bruker sklart melkefritt)
    1dl sukker
    300 gr hvetemel

    Litt kakao eller oboy om dere vil ha sjokoladesmak.

    Alt sammen eltes sammen , lag sm pinner rulles i perlesukker

    Stekes 190 grader ca 10 min

    N er det ikke mange dagene til julaften 3 dager bare, de kommer til fly.

    I morgen skal jeg vre det meste av dagen p sykehuset og avlevering av pakker
    hper jeg ogs f til fr kvelden er over. I tillegg er det gode nyheter her i huset.
    Gangen oppe er nesten helt ferdig mangler kun male ett gulv (tar det over jul)
    og 3 hjrnelister trenger maling ja ogs lamper men da m vi ha elektrikker som
    vi sikkert ikke fr tak i fr over nyttr.. Men resten er ferdig hipp hurra.. Bilder kommer
    s fort jeg fr tatt de ...

    Positiviteten bobbler her.. ha en strlende kveld.

    Follow Me on Pinterest

    Risknekk for alle ogs de med egg og melkeallergi !!

    Jepp det skal jeg bare f si dere at disse er gode og du kan enkelt variere smaken
    noe med sjokoladen du bruker.. kanskje litt apelsinsmak eller annet.

    Her i huset er det melkefri sjokolade som er tingen og disse risknekkene
    ble kjempegode, vi kjper melkefri sjokolade p Meny (ligger i allergihyllene)

    Sjokolade

    Er lov smake nr en er med lager (ikke lei seg her har bare munnen full av sjokolade thi hi )

    Voala risknekk.



    Oppbevares i boks kaldt s ikke sjokkisen smelter.

    Her er oppskriften.

    200 g sjokolade etter eget nske (melkefri, lys, mrk, med eller uten smak)
    1 ss matfett (Delfia eller Flott)
    1 dl Kokosmasse
    2 ts vaniljesukker
    3 - 3,5 dl puffet ris

    Smelt sjokoladen over vannbad. Ha i matfett.
    Ta kjelen av varmen ha i resten av ingrediensene rr godt sammen.
    Spre det utover ett brett med bakepair, sett kaldt.
    Knekk til passe biter putt i boks og oppbevar kjlig/kaldt.

    Oppskriften fant jeg i allergikokebokken fra voksentoppen har bare tilpasset den litt :-)

    God sjokoladeknekk opplevelse.

    Follow Me on Pinterest

    Hjemmemekka pepperkakehus, p yeml !!

    Hei og hopp faderalera osv..

    Sndag i dag ja ikke det at jeg tror dere ikke var klar over det , til og med fjerde sndag
    i advent, vi er nok ikke alene om brenne 4 lys i dag + flere til.

    Skikkelig familiesndag har vi hatt her i dag. Vi har laget sjokoladeknekk kommer
    oppskrift og bilder i eget innlegg s det kommer i riktig kategori i menyen..
    (Julebakst ved egg og melkeallergi)... S gode at dere burde lage de selv om dere
    ikke har noen allergier.

    Vi har ogs mekka pepperkakehus. Etter en snartur ned p senteret hvor egentlig
    ikke fant s mye. Vi fant akuratt det vi trengte til huspyntingen m jo vre godis
    Dylan kan spise og da er det begrenset..s her ble det pez og lovehearts med litt
    marshmalows til taket..

    Bare se her og ikke le av huset vrt.. thi hi

    Ikke glem at jeg har skjrt delene med yeml n da.

    vi pynter og pynter, spiser masse sukker og pynter litt mer.

    Vakkert ble det og ingen som har ett s flott ett hus som oss.

    Dylan synes det var veldig godt med pepperkakedeig i gr nr vi bakte i gr. Ble litt mye
    i magen men ikke for mye.



    Pepperkakene ble totalt misslykkede vet ikke helt hva som gikk galt, Jeg tror kanskje
    ingrediensene var litt for varme nr jeg hadde i melet, m lage en ny vending i morgen
    etter jobb, s fr vi se.

    Har sittet her sett p Hellstrms jul med Anne Cath og Ingrid Espelid Hovig
    Damer med bein i nesa thi hi ...

    N lurer jeg p om det er filmtid eller hm kanskje ikke, fr se

    Hper dere har en super sndag. Den nest siste i r.

    Har dere laget pepperkakehus ?

    Follow Me on Pinterest

    Tyske skiver for egg og melke allegikkere.

    Her kommer enda en oppskrift til de med egg og melkeallergi.

    Tyske skiver, de er veldig enkle lage og smelter nesten p tungen.
    Fine ha i de 7 slagene som en (skal) ha til jul.

    Fr steking.



    Etter steking.

    Tyske skiver.

    300g Melkefri margarin
    130g Melis
    100g Potetmel
    300g Hvetemel

    Elt alt sammen i en kjkkenmaskin.

    Trill deigen til en plse og legg den i kjleskapet i ca 30 min.

    Ta ut plsen fra kjleskapet og skjr den i skiver som legges p stekebrett med bakepapir.
    Tykkelsen p kjekksene bestemmer du selv.

    Stekes 180-200 grader i 10-12 min

    Tips: tilsett kakao til deigen s fr du sjokoladesmak p de.

    Tips : Str gjerne sukker eller perlesukker p kjekksene fr du steker de.

    kilde : Voksentoppen Allergi kokebok N-W-Damm & snn

    Gledelig julebaking.

    Follow Me on Pinterest

    KAKEMANN UTEN EGG OG MELK

    Ikke altid like lett finne ting lage for alle oss med allergier, her i huset
    vil vi gjerne ha de samme tradisjoner som er rundt i de fleste hjem.
    Slik som bake med barna i desember.

    Her er oppskrift p Kakemenn uten egg og melk slike som kan pyntes/males
    med konditorfarge.



    Husker ikke hvor jeg har ftt den fra s om noen vet det er de som har gitt den til meg.
    ROP UT s jeg kan legge inn link til deg om du vil... Takker og bukker gjr jeg ivertfall.

    Kakemann uten melk og egg:


    2,5 dl rismelk
    250g sukker
    100g margarin (melkefri melange)
    1tskardemomme
    1tskanel
    2 ss hornsalt
    600g hvetemel


    Rr smrog sukker nesten hvitt. (Romtemperert smr er lurt.)
    Ha i rismelken, og resten av ingrediensene.

    Sett kaldt, ett par timer og gjerne over natten.

    Kjevl ut, bruk nok hvetemel til utkjevlingen, deigen er klissete
    stikk s ut figurer.
    Stekes p Ca 180 grader, midt i ovnen ca 10 minutter;
    til de begynner bligyldne under - men fortsatt er hvite opp.

    Denne oppskriften holder til ca 5 brett fulle av figurer.

    Pynt med melis, mal de med konditorfare eller bruk fantasien.

    Kos dere i frjulstiden og hper dere koser dere med kakene.
    Ha i litt vanilesukker s blir de litt stere

    Follow Me on Pinterest

    Pepperkaker uten egg og melk.

    For en stund siden fikk jeg en kjempekoselig mail fra en dame/jente som
    hadde oppskrift p pepperkakedeig uten egg og melk. Det var jo yppelig
    siden jeg prver og prver p det finne kaker og annet godt som kan
    lages og faktisk smake godt uten egg og eller melk.

    Ikke lett i det hele tatt, det er mange som skriver oppskrifter ute p
    nett hvor de kun har erstatet melk og eller egg med noe annet og
    min opplevelse av det er at det ikke blir godt, ja noe av det blir spiselig
    men ikke godt.

    Her er litt bilder og oppskriften p pepperkakene uten egg og melk.

    Her er vi klare.

    Dylan stapper innp ville helst bare spise deigen, helst med begge hender thi hi

    Godt med ekstra mel p.

    Fr steking.



    Og i boks, gode ble de ogs, mten jeg finner ut om de er gode p er gi en til
    David han sier klart i fra om det ikke er godt kakemonsen min :-)

    HER ER OPPSKRIFTEN :

    3 dl vann
    1/2 dl lys sirup
    2 ss kanel
    2 ss nellik
    2 ss ingefr
    750 g sukker

    Dette kokes opp under omrring i en stor kjele. Skal kun ha et lite oppkok.

    Ta kjelen av platen og rr inn 2 ss natron.

    425 g smr ( uten melk)

    Denne skal vre kald og tilsettes inn i den varme sirupblandingen og rres til den er blitt kald.

    S skal du tilsette 1400 g mel, du merker fort nr deigen er fin s ikke tilsett alt med en gang.

    Settes kaldt over natten ogs er det bare bake neste dag. :)
    Stekes ved 200 grader i 8-10 minutter.

    Jeg stekte mine p 190 grader i 8 min det merket jeg var lurt etter at frste brett ble
    brent. Du kjenner din ovn best.

    Hper noen andre og kan f glede av denne, kos dere med bakingen

    Follow Me on Pinterest

    wendysinfamilie

    42, Askim

    Velkommen til min blogg. Jeg er en dame p som blogger om vr hverdag med egg og melkeallergi hos minstemann og alt annet jeg inntereserer meg for i det siste er det blitt litt hekling. Har 2 snner en fdt i 1992 og lillemann fdt i 2009 Vil du sponse meg med produkter du nsker testet eller som premier til konkurranser er det bare ta kontakt. Det gjr du om du lurer p noe ogs. twgutta.blogg@hotmail.com

    FLG MEG GJERNE

    bilde bilde bilde

    Mine ti siste Instagram






    I Am Getting Clutter Free in 15 Minutes a Day

    Norske blogger
    Personligt

    Blogg TopplistaTopOfBlogs
    Blog Ping
    Blogglisten

    WendySinFamilie

    Bloggist.no - Toppliste for bloggere Bloggist.no - Toppliste for bloggere
    Matbloggtoppen

    Meny



    ANNONSER
    AFFILIATE


    bilde



    free counters



    Arkiv

    hits